Elkészítés: A tojásokat megpucoljuk és felkockázzuk. Az uborkát, a paprikát és az almát megmossuk, szintén apró kockákra vágjuk. (Az almát és az uborkát nem hámoztam meg.) A lilahagymát apróra vágjuk, és az előbbiekkel összekeverjük.
Egy gyűrűforma (savarin forma) minden második gerezdjét kibéleljük vékonyra szeletelt gépsonkával. A maradék sonkát felcsíkozzuk, és a tojásos keverékhez adjuk.
Elkészítjük a mártást: összekeverjük a tejfölt a majonézzel, mustárral, citromlével és porcukorral ízesítjük. A kész mártást összekeverjük a zöldséges-tojásos-sonkás keverékkel. 1 dl vízben feloldjuk a zselatint, forrásig melegítjük, majd miután langyosra hűlt, hozzáadjuk az előzőhöz, és jól összekeverjük.
Beleöntjük a formába, és legalább 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.