Elkészítés: Először egy közepes méretü tepsit hűtőbe teszünk.
Első réteg: 3 tojás fehérjét habbá verjük 8 evőkanál porcukorral és 2 vaníliás cukorral, mahd 3 tojás sárgáját egyenként keverjük hozzá. Egy 2,5 dkg-os zselatint másfél dl forró vízben elkeverjük, majd hozzáöntjük az előző masszához. Tepsibe öntjük és hűtjük!
Második réteg: ugyanaz mint az első, csak 2 evőkanál kakaót adunk hozzá. Az előző rétegre öntjük és hűtjük!
Harmadik réteg: 3 pohár tejfölt 5 evőkanál porcukorral és 2 vaníliás cukorral jól elkeverjük. Hozzáadjuk az előbbi mennyiségű zseletint, és ráöntjük a harmadik rétegre. Hűtjük!
Negyedik réteg: 1 gyümölcskocsonyaport használati utasítás szerint elkészítünk, és a harmadik rétegre öntjük. Teljes dermedés után fogyasztható!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.