Elkészítés: Számoljunk azzal, hogy kb. fél napig a hűtőben fog állni, mert ragacsos alapot kapunk. Tehát: összedolgozzuk a margarint a liszttel, hozzákeverjük a tejfölt, sóval ízesítjük és már mehet is a hűtőbe. Fél/egy/két nap után elővesszük, a sütőt (légkeverésés)előmelegítjük 180-200 fokra. A tepsire sütőpapírt teszünk, majd a masszát az aprósüteményformázóba töltjük, és megpróbálunk kis rudacskákat halmozni. Jöhet a tetejükre a kömény, szezámmag, reszelt sajt, kinek hogy van kedve, majd mehet is a sütőbe kb. 10-15 percre. Ennyi az egész! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.