Elkészítés: Keverjük habosra a margarint a cukorral. Egyenként, jól eldolgozva adjuk hozzá a tojásokat a masszához. A lisztbe reszeljük bele a citromok héját, keverjük bele a sütőport, sót. Ezt kanalanként keverjük a margarinos, cukros, tojásos masszához. 28-30 cm átmérőjű, jól kikent, kilisztezett tepsibe öntsük a kész masszát. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 60 percig süssük. Sütés után kicsit hagyjuk kihűlni, majd megfordítjuk, és egy vastag hurkapálcikával megszurkáljuk a tésztát. Ekkor az előre elkészített citrom levében feloldott porcukrot rálocsoljuk a torta tetejére. A tetején és a lyukakon is beszívódik a citromos lé a torta belsejébe. Isteni finom !
A sütési idő változhat! Nekem villanysütőben 40 perc is elég volt! Érdemes figyelni közben, s ha úgy látjuk, hogy a színe jó, tűpróbával leellenőrizni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.