Elkészítés: Az olajban megpárolom a felkarikázott póréhagymát, lehúzom a tűzhelyről, hozzáadom a curryport, elkeverem, hozzáöntöm a vékonyan felkarikázott répát, sózom, borsozom, felöntöm egy kis vízzel (folyamatosan pótolom addig, amíg a répa megpuhul), és fedő alatt puhára párolom. Ha a répa is puha, akkor hozzáöntöm a kókusztejet, és még rottyantok egyet rajta. Valószínűleg nem lesz elég sűrű a szósz, étkezési keményítővel sűríthetem, vagy behabarom 2 evőkanál liszt és 1 dl tej simára keverékével. Megkóstolom, lehet még utólag sózni, borsozni. Ha nem eredeti kókusztejjel készül, akkor egy pici cukor is mehet hozzá. Miközben a szósz készül, a tészta is megfő közben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.