Elkészítés: A tököt megtisztítjuk, meghámozzuk, megmossuk, és hosszú, vékony csíkokra vágjuk. A gombafejeket félbevágjuk, a paprikát szintén hosszú csíkokra vágjuk. A lilahagymát és a fokhagymát apró darabokra vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, majd beletesszük a lilahagymát, a fokhagymát, a babérlevelet és a galangát. Rövid ideig pároljuk, majd beletesszük a gombát, a tököt, a paprikát és a csemegekukoricát. Utána hozzáadjuk a halszószt, és leveskockával, sóval és egy kevés borssal ízesítjük. Csak rövid ideig pároljuk, hogy a tök ne főjön túl puhára.
Fehér rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.