Elkészítés: A csirkehúst 1x1 cm-es kockákra vágjuk. A felaprított hagymát az olaj felén üvegesre pároljuk. Ezután rádobjuk a húst, és addig pirítjuk, amíg egy kis kérget kap. Sóval és jó sok curryvel ízesítjük, és annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje. Puhára pároljuk. Eközben a jól megmosott rizst az olaj másik felén átfuttatjuk, majd 6 dl vízzel felöntjük, erre is curryt és sót szórunk, majd hagyjuk felforrni, ezután kis lángon puhára pároljuk. Ha a hús elkészült, belekeverjük a lekvárt, a karikára vágott banánt, majd az egészet a rizzsel összekeverjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.