Elkészítés: A tészta hozzávalóit sima tésztává gyúrjuk, majd hűtőbe tesszük, hogy a meglágyult vaj ismét megdermedjen kicsit.
Fél cm vastagra nyújtjuk, és köralakúra szaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük a korongokat, és 220 fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt készre sütjük őket (könnyen megégnek, figyeljünk oda!).
Ha kihűltek, lekvárral kettő korongot összeragasztunk. Én most áfonyalekvárt használtam, de bármilyennel kitűnő!
A mázhoz a csokit és a vajat vízgőz fölött összeolvasztjuk, majd belemártjuk a kekszeket, vagy a kezünkbe veszünk egy delikvenst, és 1 evőkanálnyi csokit elkenünk a kekszen úgy, hogy lecsurogjon a szélére. Eligazgatjuk, és rácson hagyjuk a csokimázat megszilárdulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.