Elkészítés: A szószhoz alaposan összekeverjük a mustárt, a ketchupot, a majonézt és mézet egyenlő arányban, kellemes, édeskésen savanyú mártogatós lesz a végeredmény.
A jalapeno parikákat árulják már kimagozva is, de ha nem kapunk ilyet, akkor egy éles késsel könnyen ki tudjuk szedni a magjait, de legyünk óvatosak, a paprikáknak egyben kell maradniuk, hogy meg tudjuk őket tölteni.
A reszelt trappista sajtot összekeverjük a cheddar sajtszósszal vagy az olvasztott cheddarral. Az így kapott sajtos töltelékkel megtöltjük a paprikákat.
Ezután bundázzuk: lisztbe, majd felvert tojásba, végül összetört pászkába forgatjuk. Érdemes duplán panírozni, nehogy kifolyjon a sajttöltelék.
Forró olajban hirtelen kisütjük. Aranybarnának kell lennie, egyszerre inkább kevesebbet süssünk, hogy igazán ropogós lehessen.
Frissen sütve forrón tálaljuk a mártogatóssal. Ügyeljünk, a sajttöltelék igen forró tud lenni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.