Elkészítés: A tésztához a 6 tojás sárgáját a 6 kanál porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lehűtött feketekávét, a 1/2 cs sütőporral elkevert 6 kanál lisztet, valamint az 1 kanál kakaót. Végül hozzákeverjük óvatosan a 6 tojás felvert habját. Kb. 35 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütjük. Még melegen kendőre borítjuk, feltekerjük, és így hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, a következő krémmel töltjük: a porcukrot habosra keverjük a margarinnal, majd hozzáadjuk a 1,5 dl forró tejjel leöntött diót.
A tetejére a kakaóból, cukorból a vajjal és a forró vízzel csokoládémázat készítünk, és leöntjük a tekercset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.