Elkészítés: A liszttel elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a tojásokat, az élesztőt, csipetnyi sót, és a tejföllel összeállítjuk. Fóliába csomagolva egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap mély tálkába öntünk 20 dkg kristálycukrot, amiben a tésztából letépett kis tojásnyi darabokat jól megforgatjuk, majd a felületén megtapadt
cukrot a tésztába gyúrjuk, kifliket formálunk belőle, és tepsibe tesszük, nem túl közel egymáshoz. A tetejükre tojáshab és durvára vágott dió kerül. 185 fokon 35-4O percig sütjük, és a tepsiben hagyjuk kihűlni. A kifliket vaníliás porcukorral szórjuk meg, langyosan a legfinomabb!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.