Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Töltsük meg a fiatal csirkéket egy-egy szelet naranccsal, gyömbérrel, babérlevéllel és fokhagymagerezddel. Ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal.
Göngyöljük a csibéket a baconszalonnába, és helyezzük a hűtőszekrénybe, amíg elkezdjük a sütést.
Helyezzük a húsokat egy sütőlapra, és 45 percig süssük a sütőben.
Vegyük ki a megsült csibéket a sütőből, és tálalás előtt 10 percig pihentessük.
Fotó és foodstyling: Jenny és Reza fantasztikus főzőakadémiája
Minden hétköznap 16:00-tól a Food Network tévécsatornán!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.