Elkészítés: Egy közepes méretű kapcsos tortaformát kivajazunk. A csokit gőz fölött felolvasztjuk, a formába öntjük és a még folyós csokoládéra szórjuk a gabonagolyót. Kicsit belenyomkodjuk és elegyengetjük, ezután hűtőbe rakjuk. A zselatint 1 dl vízben felfőzzük és néha megkavarva langyosra hűtjük. A joghurtokat egy tálba öntjük, a porcukorral kikavarjuk, és hozzáöntjük a zselatint is. Jól összekeverjük, és a formába, a csoki tetejére öntjük. Visszarakjuk a hűtőbe, néhány óra múlva pedig a forma oldalát levesszük, és már szeletelhetjük is a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.