A 6-8 órára beáztatott búzát, zabot, árpát, rozsot hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt, hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, a rizst, kölest és a hajdinát, sóval ízesítjük. Ha félig puhára főttek a gabonafélék, tegyük bele a karikára váott sárgarépát, amennyiben nagyon elfőtte volna a levét és még nem puhultak meg a magok, úgy öntsünk hozzá vizet. A készre főtt kásához végül keverjük hozzá a joghurtot és azonnal tálaljuk. Ez a kása rendkívül tápláló és energiagazdag eledel, egyszerre ne együnk belőle sokat, és ne fogyasszuk közvetlen lefekvés előtt mert megterheli a gyomrot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.