Elkészítés: A gyümölcslét a zselatinnal felmelegítjük, de NE forrjon fel!!!!
Amíg hűl, a túrót a joghurttal kézi- vagy botmixerrel összekeverjük. A cukrot a vajjal habosra keverjük, majd a joghurttal összeelegyítjük, végül a zselatint is hozzáadjuk.
A formát vízzel kiöblítjük, a masszát beleöntjük.Rászórjuk a gyümölcsöt, majd a babapiskótával kirakjuk, kissé bele is nyomjuk, hogy megszívja magát és megpuhuljon.
3 órát hűtjük, majd kiborítjuk és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.