Elkészítés: A tésztához felolvasztjuk a vajat, majd apránként hozzáadjuk a darált keksz - darált dió - zsemlemorzsa - porcukor keverékéhez. Ezt a (kissé száraz) masszát belesimítjuk egy közepes méretű csatos tortaformába. A zselatint 1 dl vízbe szórjuk és addig melegítjük, amíg fel nem oldódik. A joghurtot a tejföllel és a porcukorral simára keverjük, belereszeljük a megmosott citrom héját, hozzáadjuk a zselatint és a masszát a tésztára öntjük. A tortát barackszeletekkel díszítjük, hűtőszekrényben megdermesztjük.
Személyes hozzáfűzés: Természetesen a torta díszíthető eperrel, málnával, ribizlivel is. Például én már készítettem narancsból is, ekkor citromhéj helyett az egyik narancs héját reszeltem a joghurtos masszába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.