Előkészítés:
A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízbe mártjuk,
meghámozzuk, négyfelé vágjuk. A konzerv ananászt és mandarint
lecsepegtetjük.
Elkészítés:
A pórét megtisztítjuk, megmossuk, vékony karikákra vágjuk. Az almát megmossuk, nyolc gerezdre vágjuk, magházát kiemeljük, húsát vékonyan felszeleteljük. Az almát, a pórét, az ananászt, a mandarint összekeverjük, rátesszük a tojást. A joghurtos salátaöntetet a csomagoláson olvasható utasítás szerint összekeverjük a joghurttal (vagy tejföllel), a salátára öntjük, és óvatosan összeforgatjuk. Tálalás előtt legalább 3 órát állni hagyjuk. Rozsos zsemlével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.