Elkészítés: 1. Keverjük össze a joghurtot, a zselatint és a cukrot, állandóan keverve melegítsük langyosra. A tejszínhabpótlót, a tejet és a vaníliás cukrot keverjük el, verjük habbá, majd forgassuk össze a joghurttal.
2. Mélyebb, íves tálat vagy tortaformát öblítsünk ki vízzel, öntsük bele a joghurtos krémből, hagyjuk kicsit állni, majd szórjuk meg gyümölccsel. Újra a krémből öntünk, megint állni hagyjuk kicsit, majd megszórjuk gyümölccsel, végül befedjük a maradék joghurtos krémmel.
3. Fagyasszuk 2 órán át. Ezután szeleteljük, mint a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.