Elkészítés: Hámozzuk meg a tököt, vágjuk ketté, és kaparjuk ki a belsejét. Forraljunk vizet, és hagyjuk benne ázni a tököt 5-10 percig (így majd jobban át fog sülni). Keverjük össze a juhtúrót a tejföllel, a kaporral, a kisebb darabokra vágott sonkával, valamint a reszelt füstölt sajttal, ha van otthon, adhatunk hozzá egy kevés fehérbort is, de ez elhagyható. Vegyük ki a tökszeleteket a vízből, dörzsöljük át sóval minden oldalát, majd töltsük meg a juhtúrós keverékkel, ezután tegyük előmelegített sütőbe. Vigyázat, mindenképpen ki fog valamennyire folyni a töltelék, ezért vagy tegyük tepsibe, vagy tegyünk alá fóliát. Kb. 30 perc a sütési ideje, de sütőtől függ. Ha a töltelék megpirult, akkor készen is van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.