Előkészítés: A csirkecombokat megmossuk, kissé besózzuk, óvatosan fellazítjuk a bőrüket. A töltelékhez a zsömlét beáztatjuk a tejbe. Sós vízben keményre főzünk (10 perc) 2 tojást, majd hideg vízbe merítve lehűtjük, és meghámozzuk őket. A gombát megtisztítjuk, apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, a petrezselymet leöblítjük, levélkéit lecsipkedjük, és mindkettőt finomra vágjuk. A tarját megdaráljuk, a kemény tojásokat felaprózzuk. A sütőt előmelegítjük 180°C-ra (gázsütő 2. fokozat).
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál olajat, megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd rádobjuk a tarját és a gombát, erős tűzön 4-5 percig pirítjuk, hagyjuk kihűlni. Közepes méretű sütőedényt kikenünk 1 kávéskanál olajjal. A zsömlét alaposan kinyomkodjuk, és a petrezselyemmel, a provence-i fűszerkeverékkel, a juhtúróval, a reszelt sajttal, valamint a kemény és a maradék 1 nyers tojással együtt a gombás raguhoz adjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, jól összedolgozzuk, majd a csirkecombok fellazított bőre alá töltjük. A nyílást hústűvel betűzzük vagy összevarrjuk. A sütőedénybe fektetjük a combokat, fél dl vizet öntünk alájuk, alufóliával betakarjuk, és 35-40 percig pároljuk. Elkeverjük a sörben a mézet. Levesszük a tálról a fóliát, többször megkenegetjük a mézes sörrel a combokat, és piros-ropogósra sütjük (további 20-25 perc). Némelyik comb bőre megrepedhet, nem baj, annál finomabb! A salátaleveleket megmossuk, a sült csirkecombok köré-mellé dugdossuk, és azonnal tálaljuk. Vegyes idénysalátát, pirított burgonyát kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.