Elkészítés: A margarint vagy a vajat szobahőmérsékleten hagyjuk kicsit meglágyulni, hogy könnyű legyen vele dolgozni. A juhtúrót, lisztet, margarint elmorzsoljuk, sózzuk (vigyázat, a juhtúró is sós!), és egynemű tésztává gyúrjuk.
Egy éjszakát hűtőszekrényben pihentetjük.
Másnap kb. fél centi vastagságúra nyújtjuk, lekenjük a tojássárgájával, és ízlés szerint vagy reszelt sajttal, vagy köménnyel meghintjük. Kis kockákra vagy rudakra vágjuk, és fóiával kibélelt tepsiben kb. 180 fokon 15-20 perc alatt kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.