Elkészítés: Az apróra vágott újhagymát összekeverjük a juhtúróval és az ömlesztett sajttal.
A pulykamedálokba kis zsebeket vágunk, és ezekbe beletöltjük a krémet. A nyílásokat hústűvel vagy fogpiszkálóval lezárjuk. A húst kívülről befűszerezzük sóval, köménnyel, ételízesítővel.
Egy jénai aljára szórunk egy kevés kockára vágott húsos szalonnát, bacont. Ezután erre ráhelyezzük a pulykamedálokat.
A maradék krémet elkeverjük tejföllel és 1 tojással, valamint reszelt sajttal. Ezt az öntetet ráöntjük a húsra.
Előmelegített sütőben, alufóliával (vagy az edény tetejével) lefedve kb. 20 percig sütjük. Ha megpuhult a hús, levesszük a fóliát, megszórjunk sajttal, és kis időre még visszatoljuk, hogy rápiruljon a sajt.
Köretnek salátát vagy rizst ajánlok. Jó étvágyat kívánok! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.