Elkészítése: A tököt meghámozzuk, eltávolítjuk a magját, majd feldaraboljuk. Megtisztítjuk és átpréseljük a fokhagymát. A chilit hosszában félbevágjuk, eltávolítjuk a magházát, megmossuk, finomra vágjuk. Az újhagymát megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A kacsamelleket zsiradék nélkül megsütjük: először 5 percig a bőrös felén, majd rendszeres forgatás mellett mindkét oldalán kb. 20 percig. A fokhagymát, a chilit és az újhagyma fehér felét forró olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a tököt, és pár percig együtt pirítjuk tovább. A gyömbéreket felaprítjuk, majd a mézzel, a narancslével és a narancshéjjal együtt a tökhöz adjuk. Az egészet felforraljuk, és lefedve kb. 12 percig főzzük. Ezután hozzákeverjük az újhagyma zöld részét is. A kacsamelleket és a zöldséget sóval és borssal ízesítjük. A húst felszeleteljük, a zöldséget megszórjuk a felaprított kesudióval és a bazsalikommal, majd köretként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.