Elkészítése: A tököt meghámozzuk, eltávolítjuk a magját, majd feldaraboljuk. Megtisztítjuk és átpréseljük a fokhagymát. A chilit hosszában félbevágjuk, eltávolítjuk a magházát, megmossuk, finomra vágjuk. Az újhagymát megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A kacsamelleket zsiradék nélkül megsütjük: először 5 percig a bőrös felén, majd rendszeres forgatás mellett mindkét oldalán kb. 20 percig. A fokhagymát, a chilit és az újhagyma fehér felét forró olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a tököt, és pár percig együtt pirítjuk tovább. A gyömbéreket felaprítjuk, majd a mézzel, a narancslével és a narancshéjjal együtt a tökhöz adjuk. Az egészet felforraljuk, és lefedve kb. 12 percig főzzük. Ezután hozzákeverjük az újhagyma zöld részét is. A kacsamelleket és a zöldséget sóval és borssal ízesítjük. A húst felszeleteljük, a zöldséget megszórjuk a felaprított kesudióval és a bazsalikommal, majd köretként tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.