Elkészítés: A leveshez pecsenyekacsa nyakakat vettem. Tettem bele pár darab zúzát és szívet is.
A zöldségeket megtisztítjuk.
A pecsenyekacsa nyakakat, zúzát és szíveket hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt, lehabozzuk. Beletesszük a paprikát, a paradicsomot, sót, borsot, a hagymákat /a vöröshagymát csak megmossuk, de héjasan hagyjuk/, ételízesítőt és kis lángon legalább 1 órát főzzük. Beletesszük a zöldségeket és készre főzzük.
A levest hagyjuk fél órát pihenni, majd szűrjük át. A feldarabolt zöldségekkel és külön kifőzött tésztával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.