Elkészítés: A tészta hozzávalóiból sima, fényes tésztát dagasztunk, 1 óra alatt megkelesztjük.
Majd kb. 45*30 cm-es téglalappá nyújtjuk, lekenjük olajjal, megszórjuk a fahéjas-kakaós cukorral, hosszában 3 csíkra vágjuk, és egyenként feltekerjük őket, a hosszabb oldaluknál fogva. Majd fogjuk a 3 rudat, a végüket összecsípjük és összefonjuk, majd a másik végüket is rögzítjük. Egy kivajazott kuglófformába helyezzük, a két véget szépen eldolgozzuk. 20 percig még pihentetjük.
Ezután lekenjük a tetejét tejjel, és 180 fokos sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. A biztonság kedvéért végezzünk tűpróbát. Ha nagyon pirulna a teteje, fedjük le fóliával. Ha kivettük és kissé lehűlt, borítsuk tálra, tálalás előtt pedig szórjuk meg a tetejét porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.