Elkészítés: Egy közepes tepsit kivajazunk, a sütőt előmelegítjük 180 C-ra.
A töltelékhez a tojást és a tejszínt kikeverjük, hozzáadjuk a kókuszt és a cukrot is, szintén elkeverjük (én ezt kézzel tettem, mert könnyebben ment).
A tésztához az étcsokoládét apróra feldaraboljuk (nem reszeljük). A száraz hozzávalókat összekeverjük, egy másik tálban a tojást, az olajat, a tejszínt és egy kevés vanília-aromát szintén felhabosítjuk. A kettőt gyors mozdulatokkal összevegyítjük.
A kész tészta felét a tepsibe simítjuk. Erre kézzel rászórjuk egyenletesen a kókuszos tölteléket, majd befedjük a maradék tésztával. Én megszórtam még mandulaszeletekkel is sütés előtt.
Fél óra alatt készre sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.