Elkészítés: A vajat, a tojást, a cukrot a citrom reszelt héjával habosra keverjük. Ezután a liszthez hozzáadjuk a sütőport és a kakaót, majd a tejjel eldolgozzuk. A kettő részt simára keverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és közepes hőfokon sütjük.
Míg a tészta sül, elkészítjük a csoki- és a gyümölcsöntetet. A csokiöntethez csak a csokit kell a tűzhelyen felolvasztani egy kis vaj segítségével. A gyümölcsöntethez a gyümölcs levét a cukorral karamelizáljuk, majd étkezési keményítővel besűrítjük, végül beletesszük a gyümölcsöt, és összeforralom.
A kisült tésztát felkockázzuk, tálkákba szedjük, meglocsoljuk a kétféle szósszal, és tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.