Elkészítés: A cukrozott tejben az élesztőt felfuttatom. A lisztet a tojássárgákkal és a sóval előkészítem, majd a felfuttatott tejet ráöntöm. Összekeverem, dagasztom a tésztát, majd fél órát kelesztem. 6 cipót formázok belőle. A krémhez a margarinnal eldolgozoma cukrokat és a kakaót. Minden cipót külön kisodrok, és a csokis krémmel megkenem, feltekerem. Ha megvan a 6 tekercs, hármat-hármat összefonok. Kivajazott tepsire teszem, tojásfehérjével megkenem a tetejét. Szép aranysárgára sütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.