Elkészítés: A cukrozott tejben az élesztőt felfuttatom. A lisztet a tojássárgákkal és a sóval előkészítem, majd a felfuttatott tejet ráöntöm. Összekeverem, dagasztom a tésztát, majd fél órát kelesztem. 6 cipót formázok belőle. A krémhez a margarinnal eldolgozoma cukrokat és a kakaót. Minden cipót külön kisodrok, és a csokis krémmel megkenem, feltekerem. Ha megvan a 6 tekercs, hármat-hármat összefonok. Kivajazott tepsire teszem, tojásfehérjével megkenem a tetejét. Szép aranysárgára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.