Elkészítés: A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöt a bogrács alján hagyjuk. A zsírba beleszórjuk a köményt, a felkockázott hagymát, és elkezdjük dinsztelni. Amikor a hagyma már kis színt kapott, felöntjük egy kevés vízzel, és puhára pároljuk.
A bográcsba pakoljuk a feldarabolt kakast. Rázogatva, néhol a fakanállal igazítva várjuk, hogy a hús elkezdjen levet engedni, majd amikor már natúr szaftja van, megsózzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, majd megszórjuk a pirospaprikával. Ekkor helyezzük bele a zöldpaprikát, beleszórjuk a feketeborsot. Mindig csak annyi vizet öntünk hozzá, hogy épp csak ellepje a húst.
Kóstoljuk, sózzuk, ha szükséges, és most rakjuk bele a cseresznyepaprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.