Elkészítés: A cukrászkrémet a cukrászkrémnél leírtak szerint elkészítem, frissen tartó fóliával levedve hűlni hagyom.
A sütőt 180 fokra előmelegítem. A leveles tésztából 6 cm átmérőjű kiszúró formával 12 db körlapot szaggatok. 6 körlapból egy 5 cm átmérőjű formával újabb lapokat szúrok ki. A nagy körlapokat sütőpapírral borított tepsire fektetem, a peremüket tojásfehérjével megkenem.
Erre helyezem a hiányos közepű körszeleteket. Villával megszurkálom, tojásfehérjével megkenem. A 8 kis körlapot is tepsibe rakosgatom, ezek tetejét is megkenem tojásfehérjével, jégcukorral megszórom. A tepsit az előmelegített sütőbe tolom, kb. 15 perc alatt világosra sütöm. Rácson hagyom kihűlni.
A peremes korongokba cukrászkrémet kanalazok, a tetejükre helyezem a cukorral sült fényes kis kalapokat. Tálalás előtt legalább fél órára hűtőszekrénybe helyezem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.