Elkészítés: A tej, 2 tojás, só, liszt, szódavíz keverékéből kissé vastagabb sós palacsintákat sütünk.
2 evőkanál olajon aranybarnára pirítunk 2 teáskanál cukrot, s rádobjuk a felaprított (vagy lereszelt) káposztát, amit sóval, borssal, cukorral ízesítünk, és az egészet aranybarnára pirítjuk.
Ha kihűlt a káposzta, 2 tojássárgájával, sóval, borssal, esetleg kevés chiliporral (ez el is maradhat), 1 evőkanál tejföllel összedolgozzuk. Ezzel megkenjük a kettesével leterített palacsintákat (leteszünk egy palacsintát, s mellé a másikat úgy, hogy kissé fedje az előzőt), és feltekerjük.
Ezután 3-4 cm-es csigákat vágunk belőle, majd a vágott felükre fordítva szorosan sütőedénybe sorakoztatjuk. Tetejükre rálocsoljuk a kikevert
öntetet. Pirulásig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.