Elkészítés: A lisztből és a tejből az élesztővel, a tojások sárgájával, 1 kiskanál sóval kelt tésztát készítek.
Míg a tészta kel, a káposztát lereszelem, és kevés vízzel, sóval, borssal puhára párolom.
Ha a tészta megkelt, kinyújtom, a káposzta egyharmadát rákenem, és összehajtogatom. Még kétszer hajtogatom, közben mindig megkenem a káposztával. A hajtogatások között 30 percig kelesztem a tésztát.
Végül kinyújtom, késsel megrácsozom a tetejét, és pogácsaszaggatóval kiszaggatom. Tojással megkenem, forró sütőben sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.