Elkészítés: A szalonnát kisebb kockára vágjuk, saját zsírján kisütjük. Lehúzzuk a tűzről, és a kapor felét belekeverjük a még forró zsírba. A túrót tálba tesszük, rászórjuk a maradék kaprot. Ráöntjük a még forró szalonnás, kapros egyveleget, zsírjával együtt ( ha soknak találjuk keveset öntsünk le róla, de ne mindet!). Ha száraz a túró 1-2 evőkanál tejfölt tegyünk bele, de sokszor nem kell bele tejföl. Keverjük össze, és kostóljuk meg, és csak most sózzuk, mert a szalonna mindig másképp sós.
Személyes hozzáfűzés: Ízorgia a javából! Rozskenyérrel, pirítóssal szuper vacsora, vagy dobozolva kirándulásra is tökéletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.