Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát aprítom, a tökből a magokat eltávolítom, a tököt legyalulom.
Olajon megfonnyasztom a hagymát és a fokhagymát, hozzáadom a gyalult tököt, a kaprot, öntök rá kevés vizet. Sózom, borsozom, adok hozzá egy kevés ecetet, cukrot. Főzöm. Amikor már puha, szórok rá lisztet, s locsolok bele tejszínt.
Egy serpenyőben kevés olajon megsütöm a párizsiszeleteket és a tükörtojásokat.
Tálaláskor a tányérra teszem a tökfőzeléket, rá a párizsit és a tükörtojást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.