Elkészítés: A kígyóuborkákat meghámozzuk és hosszában félbevágjuk, majd kikanalazzuk belőle a magokat és a puhább részeket. Ezután az uborkát kis kockákra vágjuk. A kaprot szintén apróra vágjuk és az uborkával együtt belerakjuk egy salátás tálba. Fokhagymanyomóval áttörjük a fokhagymát, és a 2 pohár tejföllel, sóval és borssal együtt hozzáadjuk az uborkához. Jól összekeverjük, közben megkóstoljuk, hogy kell-e még bele só vagy fűszer. Kb. 1 órára a hűtőbe rakjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.