Elkészítés: 1. Az uborkát annyira hámozzuk meg késsel, hogy az uborka nagyjából egy hasáb legyen. A mérettől függően átvágjuk 3-4 csíkra, majd keresztben ugyanígy aztán apró kockákat vágunk a csíkokból.
2. Elkészítjük az ecetes levet: az ecetben feloldjuk a cukrot, majd vízzel felhígítjuk. Annyi vizet adjunk hozzá, hogy ne legyen túl ecetes, de érezni lehessen.
3. Egy tálba rakjuk az uborkát. Enyhén sózzuk, majd megszórjuk a nagyon finomra vágott kaporral, és az ecetes salátalével megöntözzük. Átkeverjük, majd a tányérra halmozzuk. Rárakjuk a koktélparadicsomot, és díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.