Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, végül a tojásfehérjék keményre felvert habját.
A tésztát papírral bélelt tepsibe öntjük, előmelegített sütőben 180 C-on sütjük.
A krémhez a margarint a porcukorral kikeverjük. 5 dl tejben felfőzzük a pudingport, majd lehűtjük. A tejszínes és a vajas krémet összekeverjük, kétfelé vesszük. Az egyik felébe 1 evőkanál kakaóport, a másik felébe 1 evőkanál azonnal oldódó kávét keverünk.
A tészta tetejére először a kávés, majd a kakaós krém kerül.
A csokimáz hozzávalóit gőz fölött összeolvasztjuk, a sütemény tetejét bevonjuk vele. Gyorsan megdermed, és már szeletelhetjük is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.