Elkészítés: A tojássárgákat a cukor felével habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a fahéjat. A fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd ezt a tojássárgás masszába óvatosan beleforgatjuk, hogy ne törjön meg a hab. Sütőpapírral kibélelt tepsibe töltjük, kb. fél centi vastagon eligazítjuk, 10 perc alatt 180 fokos előmelegített sütőben megsütjük. Közben az őzgerincformát alufóliáva kibéleljük, és a megsült, már kihűlt tésztát eligazítjuk a belsejében, a fenmaradó részt levágjuk.
A gesztenyemasszához keverjük a rumot, a tejszínhab 1/4-ét és a csokireszeléket, ezt beletöltjük a tésztával kibélelt formába, majd rárétegezzük a maradék tejszínhabot is, erre helyezzük az előzőleg levágott tésztát is, kissé lenyomkodjuk. Hűtőben fél órát dermesztjük, majd kiemeljük az őzgerincformából. A megolvasztott csokival bevonjuk a tészta domború tetejét. Még hűtjük, végül forró vízbe mártott késsel ferde szeleteket vágunk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.