Elkészítés: A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
A trappista sajtot lereszeljük, a lilahagymát, a füstölt sonkát, a jalapeno paprikát, a piros kaliforniai paprikát és a szárított paradicsomot apró kockára vágjuk. A reszelt sajtot összekeverjük a sonkával, a hagymával, a paprikákkal és a paradicsommal. Ízesítjük sóval, őrölt borssal.
A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk, felgöngyöljük, minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconbe burkolunk. A göngyölegeket szorosan alufóliába csavarjuk, tepsibe vagy sütőrácsra tesszük.
Előmelegített sütőben kb. 20-25 percet sütjük, majd kibontjuk a csomagok tetejét, és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, amíg szép piros színt kap.
Baconbe tekert ceruzababot készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.