Elkészítés: A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, apránként hozzáadjuk a kristánycukrot és a sót, és tovább verjük. Óvatosan beleforgatjuk a kókuszreszeléket, és a feldarabolt csoki felét. Végül sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, meghintjük a tetejét csokis müzlivel, és 175 fokon 20-25 percig sütjük. (Figyeljünk arra, hogy ne kerüljön rá mazsola, mert az nagyon megégne rajra.) Ha kész, rászórjuk a tetejére a maradék csokitörmeléket, hogy ráolvadjon, és még langyosan tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.