Elkészítés: Egy edénybe kevés vizet teszek és a cukrot feloldom benne, majd az apróra vágott hagymákat, vajat, megpucolt kisebb kockára vágott mangót és a megpucolt, kockákra vágott narancsot is beleteszem, lassan elkezdem forralni.
A fűszereket (kávédarálóban vagy mozsárban) megőrlöm és belekeverem, majd ráöntöm a bort (édes vörösbort használtam), az ecetet és a balzsamecetet, sózom ízlés szerint. Legvégül a borókabogyókat is belekeverem, ezt az egészet lassan forralom 1,5 órát, ez idő alatt szépen besűrűsödik, olyan hígabb lekvár állaga lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.