Elkészítés: A karajt kiverjük, sózzuk, és forró olajban a szeletek mindkét oldalát hirtelen kisütjük.
A serpenyőben visszamaradt olajban az apróra vágott sózott, borsozott gombát és a petrezselyemzöldet fedő alatt néhány percig pároljuk, majd a tűzről levéve kissé kihűtjük.
Amíg hűl, a tojások fehérjéből habot verünk, könnyedén összekeverjük a gombával, a tojások sárgájával és a tejföllel.
Végül a hússzeleteket tűzálló tálba egymás mellé rakjuk, a tetejükre kenjük a gombás tölteléket. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Sült burgonyát és vegyes savanyúságot kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.