Elkészítés: A karalábét megtisztítjuk, ujjnyi karikákra szeleteljük, és enyhén sós vízben félpuhára főzzük. Kiszedjük és hűlni hagyjuk. A majonézt a tejszínnel, a borral, ízlés szerint sóval és porcukorral, borssal, mustárral kikeverjük. Kész a tartár. Ha kihűltek a korongocskák, beforgatjuk lisztbe, tojásba és dióval elkevert zsemlemorzsába. Mindkét oldalát pirosra sütjük, majd papírtörlőn lecsöpögtetjük. Párolt rizzsel tálaljuk, mellé kínáljuk kis tálkában a tartárt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.