A tésztához a lisztet és a vajat elmorzsoljuk, hozzáadjuk a porcukrot, a tejet, a tojást és a szalalkálit. Jól összegyúrjuk, 4 egyforma cipót készítünk. ¼ óráig állni hagyjuk, aztán kinyújtjuk és előmelegített sütőben egyesével a tortaforma alján világosra sütjük. Sütési idő 180 fokon kb. 5-10 perc.A töltelékhez a cukrot világos barnára megpirítjuk, ½ liter vízzel felengedjük és jól felfőzzük. Ha a cukor elolvadt levesszük a tűzhelyről az edényt, a tejet és lisztet, amit előzőleg összekevertünk, a karamellhez öntjük. Állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük. Langyosra hűtjük, hozzáadjuk a kis darabokra vágott vajat és a vanília cukrot. A lapokat megtöltjük vele, hagyunk a külső rész bekenésére is tölteléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.