Elkészítés: A krémhez a 30 dkg kristálycukrot egy lábosban karamellizáljuk, kb. 4 dl tejjel felöntjük, majd hozzáadjuk a maradék tejben kikevert pudingport és a sót. Ha besűrűsödött, még forrón hozzáadjuk a margarint, egyneművé keverjük. Ha kihűlt, összekeverjük a habbá vert tejszínnel.
A tésztához a banánt szétnyomkodjuk, a 2 tojással, csipet sóval és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk az étolajat, a szódabikarbónát, legvégül a lisztet. Tortaformában, előmelegített sütőben 150°C-on sütjük.
Félbevágjuk a kihűlt tésztát, a krém felével megtöltjük, másik felével a tetejét, oldalát megkenjük. Tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.