Előkészítés: A csöves kukoricát hagyjuk felengedni. Az apró újburgonyát megmossuk, sós vízben kb. 20 percig főzzük, majd leszűrjük, lehúzzuk a héját, és félbevágjuk. A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk, sóval, borssal bedörzsöljük.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy kisebb tűzálló tálat kikenünk olajjal. Beletesszük az előkészített csirkecombokat, és a sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük, kivesszük, és melegen tartjuk. A szobahőmérsékleten felengedett csöves kukoricát, 2-3 cm-es darabokra vágjuk. Serpenyőben felolvasztjuk a margarint, hozzáadjuk a cukrot, kevergetve addig pirítjuk, amíg aranybarna lesz. Beletesszük a burgonyát, a kukoricát, a zöldborsót, és kb. 5 percig sütjük. Hozzátesszük a megsütött, melegen tartott csirkecombokat, sóval, borssal ízesítjük, összekeverjük, még néhány percig pirítjuk, majd forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.