Elkészítés: 1. A tésztához verjünk kemény habot a szétválasztott tojások fehérjéből meg a cukorból, keverjük bele a sárgáját. Adjuk hozzá a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet, majd dolgozzuk bele az olajat. Töltsük kivajazott, liszttel meghintett 20×30 cm-es tepsibe, és előmelegített sütőben süssük meg.
2. Keverjük a pudingport csomómentesre a tejjel és 7 dkg cukorral, főzzük fel, majd hűtsük ki. Közben vízfürdőben verjük sűrűre a 7 tojásfehérjét és a többi cukrot. Emeljük ki a vízfürdőből, verjük habbá, és forgassuk a pudingba. Keverjük krémesre, és felét fessük be a kakaóporral.
3. Karamellizáljuk a 14 dkg cukrot, és öntsük hozzá a felforrósított tejszínt. Kevergetve főzzük fel, majd miután kihűlt, verjünk belőle kemény habot.
4. Kenjük meg a kakaós tésztát a világos, majd a sötét pudingkrémmel, és oszlassuk el rajta a karamellkrémet. Tegyük a hűtőbe, amíg megdermed. Vágjuk tortacikk alakú szeletekre, és díszítsük tetszés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.