Előkészítés: A karfiolt, a brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, rózsáira szedjük. A sárgarépát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és húsát csíkokra vágjuk. Az ananász levét lecsurgatjuk, az ananászt félretesszük.
Elkészítés: Az olajat nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzákeverjük a sárgarépát, megszórjuk a Delikáttal, felöntjük kb. 3 dl vízzel, és forrás után kb. 3 percig főzzük. Hozzáadjuk a karfiolt, a brokkolit, és lassú tűzön lefedve további 7 percet főzzük. Ezután hozzáadjuk a paprikát, az ananászt, és fedő nélkül 2-3 percig pároljuk. A tejszínt simára keverjük, a curryvel, a chilivel, és sóval, borssal ízesítjük. Összekeverjük, a zöldségre öntjük, és átforrósítjuk a mártással. Forrón rizs, vagy tésztakörettel tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 1848 kJ/440 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.