Előkészítés: A karfiolt, a brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, rózsáira szedjük. A sárgarépát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és húsát csíkokra vágjuk. Az ananász levét lecsurgatjuk, az ananászt félretesszük.
Elkészítés: Az olajat nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzákeverjük a sárgarépát, megszórjuk a Delikáttal, felöntjük kb. 3 dl vízzel, és forrás után kb. 3 percig főzzük. Hozzáadjuk a karfiolt, a brokkolit, és lassú tűzön lefedve további 7 percet főzzük. Ezután hozzáadjuk a paprikát, az ananászt, és fedő nélkül 2-3 percig pároljuk. A tejszínt simára keverjük, a curryvel, a chilivel, és sóval, borssal ízesítjük. Összekeverjük, a zöldségre öntjük, és átforrósítjuk a mártással. Forrón rizs, vagy tésztakörettel tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 1848 kJ/440 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.