Elkészítés: A karfiolt alaposan megmossuk, rózsáira szedjük. A pritaminpaprikát megmossuk, kicsumázzuk, és gerezdekre vágjuk. A póréhagymát is megmossuk, és vastag karikákra vágjuk. Az üveget elmossuk és hagyjuk lecsepegni. A savanyúságtartósítót elkeverjük 1,8 l vízzel, és 5 percig forraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáöntjük az ecetet, és hagyjuk kihűlni. A zöldségeket üvegbe rakjuk, annyi levet öntünk rá, hogy ellepje. Az üvegeket lezárjuk és hűvös, száraz helyre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.