Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedve megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Hagyjuk kihűlni. A húsból, 2 tojásból, fűszerekből, zsemléből, hagymából, pirospaprikából fasírthúst készítünk, és kizsírozott, lisztezett tepsibe simítjuk. Erre rátesszük a jól lecsepegtetett karfiolt. A tejfölt felverjük a három egész tojással, ízesítjük kevés ételízesítővel, pici sóval, borssal, és ráöntjük egyenletesen a karfiol tetejére. Megsütjük. Ha megsült, hagyom pihenni legalább egy fél órát, akkor szépen lehet kockára vágni. Hidegen, melegen egyaránt finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.